Lloyd 1428

"Outstanding möderne kombinerat med Glocks London och Chacco Blue"

2018 168 cm

Glock´s London-Chacco Blue

Fri från WFFS

Lloyd kommer från ett oerhört prestationsstarkt möderne, kanske ett av Sveriges mest framgångsrika? Moder Chavatina har endast använts i avel och första avkomman köptes av Beezie Madden. Mormor Pangea har vunnit svår internationell hoppning 150 och hennes första avkomma Panthalassa har även hon vunnit 150. Pangea har även lämnat Texas som rids i svåra internationella klasser av Penelope Leprevost. 
Mormors mor Heather Honey lämnade 4 hästar i internationell svår klass och 2 st som gick 140.

Ytterligare släktingar som gått svår hoppning är Tellus (exp USA) Tornado (exp. USA) och Tonic. Alla dessa har även gått unghäst-VM.


Lloyd själv premierades under bruksprovet 2023 med omdömet:

"Lloyd har ett fantastiskt temperament, han hoppar med god balans och framåtbjudning. Han har god benteknik, är uppmärksam, samarbetsvillig och hoppar med gott förtroende" (AVN)

Rekommendationen från SWB lyder:

"Lloyd kan användas för hoppavel till de flesta typer av ston för att förbättra inställning, reaktionsförmåga, benteknik och ryggverkan vid hoppning" (SWB)


Vi är väldigt glada för samarbetet med Stall Linell kring denna väldigt kapabla och högklassiga hingst. Vi tror mycket på honom i sporten och han kommer även att finnas tillgänglig för ston under hela avelssäsongen 2024.Lloyd finns tillgänglig via AI och TAI. Han bokas via språngrulla, kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar.