Vinnare på Göteborg Horseshow för andra året i rad!

03/05/2020

What Up SK och Arnold stod som vinnare Swedish Warmblood Trophy. Denna otroligt begåvade häst ägs av Stall JH och vi är glada och tacksamma över samarbetet. Det är andra året i rad som Arnold vinner denna klass inne på Scandinavium. Förra året vann han med godkända hingsten Baloé Hp och även i år gjorde Baloé en superprestation och slutade på andra plats i 6-årsklassen. 

Bruksprovet får vi i år försöka lära oss av och sedan glömma, det var inte Loviseholms vecka, med undantag för en bra uppvisning av våra hingstar på en välarrangerad hingstvisning!

Den 12/2 föddes Arwen Assarsson, en frisk liten flicka sprider nu bebismagi över Loviseholm och vi är superglada för det.

Under mars månad börjar vi förbereda för fullt inför seminsäsongen. Seminhallen och labratoriet renoveras och fölningarna börjar närma sig.

I slutet av mars kommer Loviseholm Sporthästklubb att hålla i första omgången av allsvenskan. Detta sker på Smedstad Ridsportcenter i Linköping. Är du intresserad av att synas som sponsor under våra tävlingar, kontakta någon av oss på Loviseholm!