Nytt år och nya planer

01/29/2020

Vi har efter lite juluppehåll nu kommit igång för fullt med verksamheten igen. Ca 30 hästar tränas och har redan börjat tävla lite smått. Februari månad ser ut att bli väldigt händelserik. Bland annat Göteborg Horse Show och Bruksprovet står på schemat, dessutom väntas Arnold och Elins andra barn komma till världen.
Till bruksprovet är det i nuläget 5 hingstar planerade, det blir spännande att se om någon av våra nya stjärnor passerar nålsögat.

Till våren har vi redan nu spikat lite ändringar. Contant Q 1203 och Bravour 1197 kommer från och med i år att verka hos oss på Loviseholm Seminstation, detta en naturlig följd av att Arnold äger hälften i dessa hingstar och att vi nu känner oss redo för att erbjuda fler hingstar för avel via vår verksamhet. Vi är oändligt tacksamma för det långa och lyckade samarbetet vi haft med Gocksta Stuteri och hoppas att det kan fortsätta under olika former även i framtiden.

Priser på de redan klara hingstarna sätts inom de närmaste dagarna, vi hoppas ju såklart även på någon nygodkänd hingst till våren.

På videon nedan ser ni fantastiska Baloé Hp:s första start för året. Arnold fortsätter att ösa lovord över denna hingst som förhoppningsvis har ett lika framgångsrikt 2020 framför sig.