BRAVOUR 1197

"En bländande vacker Cornet Obolensky-son" 

Bravour är efter Cornet Obolensky, en av världens bästa hoppförärvare som stadigt innehar topplaceringar på WBSFH´s lista. Cornet Obolensky har mängder av avkommor som tävlar internationellt och han har mer än 60 godkända söner. Hästar som Cornet d'Amour, Cristallo I och II, Cornado NRW, Conte Bellini, Clooney 51,  Cornet Kalua, Comme il Faut, Corbinian, Cornet 39, Cornet dÁmour är alla efter denna legendariska hingst.

Modern Pocahontas är keur i Holland och upptogs i stamboken redan som 3 åring. Hon har tre exporterade avkommor , en till USA, placerad i Unghästfinalen i South Hampton , en till Jos Ceulemans i Belgien och Bravour till Sverige. Quattro är morfar till Bravour och tävlar internationell hoppning. Han har 10 godkända söner och i OS 2004 hade han två avkommor med, Quando Quando i dressyr och Oliver Q i hoppning. R-G Bengtssons Quanta Costa är även hon e: Quattro.

Bravour själv är A-premierad för sina fina avkommor. Hans äldsta är födda 2011 och några av dem har redan testat på svår klass. Tex Chamii ue Careful har under året varit felfri i 145 hoppning och tidigare deltagit i Unghäst-VM, White Light Moment ue. Camaro M har även han under Sofia Farman som 8åring tävlat svår klass och är nu exporterad till USA. Det finns bland hans avkommor otaliga hästar som lyckats väldigt väl i årgångschampionat och många ärver även hans fina teknik och vackra utstrålning.


Språngavgift 2800kr ex moms
45-dygnsavgift 6000kr ex moms
alt. Levande fölavgift 8000kr ex moms


Vid frågor tveka inte att kontakta oss!